info@gladnipsic.hr
01/2339-959, 098/664-303

Aquael NitroMax Pro 3x100ml

159,72 kn uključ. PDV

Opis

NitroMAX Pro

Ima oblik vrećica elastina ispunjenih ionskom izmjenjivačkom smolom. Lako se nanosi i zamjenjuje prikladan oblik vrećice. Koristi se za kemijsku apsorpciju dušikovih spojeva otopljenih u vodi. Veže toksične spojeve dušika koji proizvode ribu, što poboljšava parametre vode i učinkovito sprječava rast algi. NitroMAX Pro je učinkovit i iznimno učinkovit.

Što je NitroMAX Pro?

NitroMAX Pro je jedinstveni proizvod namijenjen kemijskoj filtraciji vode u slatkovodnim akvarijima, paludarijima i bazenima terarija. Ima oblik vrećica elastina ispunjenih posebno odabranom smolom za ionsku izmjenu stabiliziranom punilom. Koristi se za kemijsku apsorpciju
dušikovih spojeva otopljenih u vodi, što je jedan od glavnih uzroka pogoršanja zdravstvenog stanja riba i razvoja problematičnih algi u akvariju.

Kako radi NitroMAX Pro? 
Jedinstvena smola za ionsku izmjenu koja se koristi u NitroMAX Pro ima izvrsna apsorpcijska svojstva. Zahvaljujući tome, on apsorbira toksične spojeve dušika otopljene u njemu. Snima nitrite i nitratne ione iz vode. Štiti ribu od štetnih dušičnih tvari i omogućuje ograničavanje veličine i učestalosti promjene vode. Iznimno učinkovito sprječava rast algi.

Gdje i kada radi NitroMAX Pro? 
NitroMAX Pro savršeno radi kao filtar u filtarskim filterima, preljevnim filtrima, unutarnjim filtrima s komorama za praškove u prahu (npr. TURBOFILTER), kao iu sifonima i filtarskim dimnjacima. Posebno se preporučuje za spremnike s velikom ribom i velik broj riba u kojima postoje problemi s prekomjernom količinom dušičnih spojeva u vodi. Korištenje NitroMAX Pro omogućuje vam da ograničite veličinu i učestalost izmjene vode i održavate pravilnu i sigurnu za parametre riblje vode u spremniku.

Jedna vrećica osigurava otprilike 30 dana filtraciju u akvariju od približno 70 litara. Jedno pakiranje NitroMAX Pro sadrži 3 vrećice kapaciteta po 0,1 l.

Kako trebam koristiti NitroMAX Pro? 
NitroMAX Pro je odmah spreman za uporabu i ne zahtijeva ispiranje niti bilo kakve dodatne aktivnosti. Sadržaj pakiranja treba staviti u košaru za filtriranje ili u komoru za filtriranje. Kako bi se osigurali optimalni rezultati, preporuča se stavljanje NitroMAX Pro uloška iza mehaničkih i bioloških patrona.

NitroMAX Pro se preporučuje za AQUAEL filtre: UNIMAX, MIDIKANI 800, MINIKANI 80, MINIKANI 120, ASAP i VERSAMAX.

Koliko dugo traje NitroMAX Pro? 
Rad NitroMAX Pro uloška (sorpcija) uzrokuje postupno punjenje i habanje. Kako bi se održala optimalna svojstva filtracije, treba je zamijeniti najmanje svaka 4 tjedna.