info@gladnipsic.hr
098/664-303
Akcija!

Aquael Reef Circulator 8000

675,00 kn 540,00 kn uključ. PDV

Učinkovita cirkulacija vode u morskom akvariju apsolutni je temelj. Zahvaljujući upotrebi modernih inovativnih rješenja, REEF CIRKULATOR osigurava izvanrednu tišinu i rad bez problema. Visoka učinkovitost i mala potrošnja energije sprječavaju problem zagrijavanja vode u akvariju uz održavanje visoke učinkovitosti.

Opis

REEF CIRKULATOR – učinkovite cirkulacijske pumpe za morske i slatkovodne akvarije. Zahvaljujući posebnom magnetskom jastuku u komori rotora, oni su gotovo bez buke i troše minimalne količine energije. Zahvaljujući tome, oni ne uzrokuju neželjeno povećanje temperature vode u akvariju. Njihova prikladna ugradnja izravno na prozor spremnika moguća je zahvaljujući izuzetno čvrstoj magnetskoj vješalici. Zglobna ruka crpke omogućava da se usmjeri točno na bilo koju točku spremnika. Dostupno u širokom rasponu veličina za male, srednje i velike morske i slatkovodne akvarije.

Crpke serije REEF CIRCULATOR mogu se koristiti i u nekim slatkovodnim akvarijima, npr. Kod riba iz planinskih rijeka i potoka (savršeno oponašajući brzu struju vode), kao i kod filterskih kozica (vrste Atyopsis, Atya i Atyoides), kojima je potrebno stalno kretanje vode da im osigura hranu.

• male veličine

• vrlo miran rad (rotor na magnetskom jastuku)

• minimalna potrošnja energije (ne pregrijavajte vodu)

• široki kut podešavanja smjera protoka vode (zglobni zglob)

• čvrsti magnetski nosač

Snaga [W] 12,3
Izvedba [l / h] 8000
Kapacitet akvarija [l] <800

Dodatne informacije

Težina 0.800 kg

Možda će vam se također svidjeti…