info@gladnipsic.hr
01/2339-959, 098/664-303

Aquael Unutarnji filter Asap 500 – 5W – 500l/h

142,32 kn uključ. PDV

Jednostavan dizajn – vrlo prikladan za korištenje, prozirna posuda – jednostavna kontrola stanja nečistoća medija za filtriranje, moderan i štedljiv motor, funkcija premošćivanja – trenutna. zamjena spremnika filtra.

Opis

Danas, za većinu nas, vrijeme nam znači novac. Zato činimo sve da što više uštedimo i u tu svrhu tražimo jednostavna i praktična rješenja u svakom području života. To vrijedi i za akvaristiku, zato AQUAEL predstavlja potpuno novi, revolucionarni unutarnji filter akvarija serije ASAP. Oni kombiniraju vrlo visoku učinkovitost rada i brojne funkcionalne vrijednosti s iznimno jednostavnim dizajnom, što smanjuje vrijeme potrebno za rad uređaja.

ASAP unutarnji filtar sastoji se od modernog, energetski štedljivog motora smještenog u elegantno kućište i velikog, prozirnog spremnika ispunjenog pažljivo odabranom filter spužvom. Voda koja teče kroz nju prolazi i učinkovito mehaničko filtriranje i – zahvaljujući bakterijama koje se brzo talože u spužvi – biološke. Zahvaljujući tome, ostaje jasan i siguran za životinje koje žive u spremniku.

Trenutni rad filtra sastoji se u odvajanju filtarskog spremnika od njega i zamjeni s novim ili ispiranjem spužve u vodi koja se odvodi iz akvarija. U tu svrhu nije potrebno ukloniti cijeli filtar iz spremnika, što je velika pogodnost i značajno skraćuje vrijeme rada.

Novi ASAP unutarnji filtri su također izvrsni za aquaterarije, jer mogu raditi u vodi s dubinom od samo 5 cm. Štoviše, djelotvorno oksigeniraju vodu u akvariju što uzrokuje intenzivno pomicanje njegove površine.

Dostupna su tri modela, kapaciteta 300, 500 i 700 l / h, namijenjena za rad u akvarijima s kapacitetom od nekoliko desetaka do 250 l. Njihove funkcionalne vrijednosti čine ih savršenim u akvariju početnika i naprednijih akvarista.

Kapacitet akvarija [L]:50-150

Snaga [W]:5

Učinkovitost [L / H]:500

Dimenzije [cm] (širina x dubina x visina):5,4×8,8×18,6