info@gladnipsic.hr
01/2339-959, 098/664-303

AQUAEL Unutarnji Filter Fan 3 Plus-12W-700l/h,volumen akvarija od 150 do 250lit

226,32 kn uključ. PDV

Izvrsna filtracija i prozračivanje, prikladna i precizna kontrola kapaciteta na kupoli iznad površine vode i kontrole izlaza vode, 2 godine jamstva.

Opis

Unutarnji filtar FAN namijenjen je za čišćenje i aeraciju vode u akvarijima. Zahvaljujući pažljivo odabranoj spužvi , postavljenoj na perforirano vreteno, otporna je na prljavštinu i ne zahtijeva često čišćenje. Plastični zaštitni spremnik zaustavlja deblje zagađenje, što jamči učinkovito filtriranje vode u akvariju dugo vremena.

Unutarnji filtar FAN se jednostavno instalira i koristi . Posebno dizajnirana komora za filtriranje sprječava filtriranje vode u akvarij od promjene vode, kao i pri uklanjanju filtra iz akvarija, na primjer, za čišćenje spužve.

Čvrsta komora rotora jamči tihi rad i  visoku učinkovitost s niskom potrošnjom energije.

Osim toga, model FAN MIKRO može raditi u vrlo plitkoj vodi – od 2 cm dubine, zahvaljujući čemu savršeno radi čak iu najmanjim akvaterarijima.

Vrlo praktično, bez premca u drugim uređajima, moguće je podesiti učinkovitost u FAN unutrašnjim filtrima bez potrebe za stavljanjem ruku u vodu. Nad vodenom površinom može se postaviti kupola s ergonomskim gumbom.

Smjer ispusta vode može se podesiti u rasponu od 75 ° .

Kapacitet akvarija [L]:150-250

Snaga [W]:12

Učinkovitost [L / H]:700

Dimenzije [cm] (širina x dubina x visina):8,2×9,4×27,6