info@gladnipsic.hr
01/2339-959, 098/664-303

Aquael Unutarnji Filter Pat Mini – 4W – 400l/h

122,94 kn uključ. PDV

Uključena dodatna filter spužva gratis.

Posebno pogodan za kozičnjake.

Opis

AQUAEL PAT MINI – mini PAT MINI turbinski filter namijenjen malim slatkovodnim akvarijima. Uređaj se sastoji od sićušne glave i pažljivo odabrane spužve za filtriranje. Zahvaljujući inovativnim dizajnerskim rješenjima, glava ima maksimalni kapacitet do 400 l / h, što je isto što i tipični turbinski filter akvarija srednje veličine. I sve to uz potrošnju energije ne više od 4 W.

Kao rezultat toga, PAT MINI osigurava učinkovito filtriranje čak i u spremniku od 120 litara. Međutim, neće li on napraviti pretjeranu “perilicu rublja” u mnogo manjem akvariju? Nema straha, jer na prednjoj strani glave nalazi se klizač koji kontrolira učinkovitost koja vam omogućuje da prilagodite ovaj parametar potrebama svakog akvarista. Filter također ima usmjerni kraj koji vam omogućuje da ograničite struju vode u akvariju usmjeravanjem, primjerice, na zid spremnika. Također je opremljen s aeracijskom cijevi spojenom na izlaznu mlaznicu, koja omogućuje učinkovitu i učinkovitu oksigenaciju vode u spremniku.

Spužva uključena u PAT MINI filter je iznimno učinkovita u mehaničkoj filtraciji u akvariju, hvatajući čak i najmanje vidljive nečistoće iz vode. Osim toga, idealan je supstrat za naseljavanje korisnih nitrificirajućih bakterija koje oksidiraju ribe otrovne za amonijak i nitrate. Održavanje spužve je vrlo jednostavno i traje samo nekoliko desetaka sekundi. Na taj način osigurat ćemo kontinuitet rada filtra i jamčimo da će stanovnici našeg akvarija plivati ​​u kristalno čistoj vodi bez vode.

Ugradnja uređaja je vrlo jednostavna zahvaljujući snažnom držaču za usisavanje s dodatnim funkcionalnim slojem koji povezuje filtar na rubu stakla akvarija.

PAT MINI filter može surađivati ​​s AQUAEL sprinkler-om i AQUAEL MINI UV sterilizatorom za vodu. Tu su i izmjenjivi spužvasti umetci, standardni, kao i verzija CARBOMAX (zasićena aktivnim ugljenom za uklanjanje kemijskih nečistoća i diskoloracije) i PHOSMAX (za uklanjanje fosfata iz vode, koji učinkovito smanjuje rast algi).

Kapacitet akvarija [L]:10-120

Snaga [W]:4

Učinkovitost [L / H]:400

Dimenzije [cm] (širina x dubina x visina):3,8×5,3×14