info@gladnipsic.hr
01/2339-959, 098/664-303

JBL ARTEMIOSET

434,24 kn uključ. PDV

SKU: J6106000 Kategorije: , , , Oznake: , , ,

Opis

JBL Artemio Set
Set za uzgoj Artemio nuplii. Uzgojite sami živu hranu za samo 24/48h
Komplet- Sadrži sve što je potrebno za efikasan uzgoj Artemia nauplii: Suvremeni spremnik oblika lijevka s kupolastim poklopcem i stalkom (može se postaviti na zid).Spremnik za prikupljanje i sito za odvajanje naupliia iz vode za uzgoj. Pouzdana zračna pumpa i zračno crijevo spremni za korištenje.
Jednostavno korištenje- Ljevkasti dizajn spremnika za uzgoj sa izlaznom slavinom postavljenom na posebno konstruiranom stalnu omogućuje jednostavno i praktično vađenje izlegnutih naupiia.
Učinkovitost- Ljevkasti dizajn spremnika za uzgoj u kombinaciji sa dobrim prozračivanjem pruža najbolje uvjete za maksimalnu stopu leženja naupiia. Zato je to najučinkovitija metoda hranjenja mladih riba.
Proširiv- Po potrebi se može nadograđivat jednostavnim spajanjem dodatnih spremnika sa stalkom (JBL Artemio 1). Vješto dizajniran poklopac spremnika omogućuje upravljanje s koliko god je potrebno dodatnih proširenja pomoću samo jedne pumpe.
Živa hrana “na slavinu”- Zbog nekoliko spojenih spremnika moguća je stalna dnevna opskrba živom hranom “iz slavine” za osjetljive mlade ribe.
Set sadrži: 1 x spremnik za uzgoj oblika lijevka s kupolastim poklopcem (proziran), 1 x stalak za spremnik za uzgoj sa vijcima za postavljanje na zid, 1 x efikasna zračna pumpa, 1 x spremnik za prikupljanje (proziran), 1 x Artemia sito (0,15 mm), 1,8 m dugo zračno crijevo, 1 x nepovratni ventil. Serijski broj otisnut na pakiranju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.