info@gladnipsic.hr
098/664-303

Magnetni Čistač Za Akvarij – Aquael

63,37 kn82,55 kn uključ. PDV

Veličine:

  • S
  • M
  • L

 

Obriši
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Površine MAGNETNOG ČISTAČA koje dolaze u neposredan dodir sa staklima akvarija prekrivene su posebnim premazom. Iako je premaz hrapav na dodir, neće izgrebati ili na drugi način oštiti stakla akvarija. Zahvaljujući premazu, savršeno uklanja čak i postojane zelene i crvene alge, kao i plak i mrlje koje se mogu pojaviti na vanjskoj strani zida.

Čišćenje je olakšano širokom ergonomskom ručkom.

AQUAEL preporučuje upotrebu magnetskih čistača u svim akvarijima.

Otklanjajući potrebu za izravnim kontaktom između ljudskih ruku i vode u akvarijumu, ovi uređaji pružaju najsigurnije moguće rješenje za čišćenje stakala akvarija, jer ljudska koža može prenijeti patogene bakterije i druge mikroorganizme koji mogu biti opasni za stanovnike akvarija.

MAGNETNI ČISTAČ sastoji se od dva neovisna dijela koja drže zajedno jakim magnetima. Jednostavno stavite jedan dio magneta za čišćenje u akvarij, a drugi dio pričvrstite na vanjsku površinu stakla tako da bude okrenut prema prvom dijelu. Sada, kad god se pomakne vanjski dio uređaja, kretat će se i dio koji je uronjen u akvarij. Na taj način možete ukloniti alge sa stakla akvarija bez potrebe za uranjanjem ruku u vodu.

Novi MAGNETNI ČISTAČI dostupni su u tri veličine: S, M i L, koji su namijenjeni za čišćenje stakla akvarija debljine do 6, 10 i 15 mm.

Dodatne informacije

ODABERI VELIČINU

L, M, S

Možda će vam se također svidjeti…