info@gladnipsic.hr
01/2339-959, 098/664-303

Uvjeti korištenja

UVIJETI POSLOVANJA I IZJAVA O PRIVATNOSTI:

Prodavatelj Gladni Psić j.d.o.o.
Adresa
: Vladimira Varićaka 10, 10 010 Zagreb
OIB: 99506524023
IBAN: HR5124840081135023688  – Raiffeisen bank
Direktor: Andrea Krančević
Rješenje trg.suda Tt-17/1733-4.

Djelatnik zadužen za zaštitu osobnih podataka
Adresa i mjesto rada: Vladimira Varićaka 10
E mail: andrea@gladnipsic.hr
Telefon: 098/664-303 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva telekomunikacijskog operatera korisnika).
Radno vrijeme web podrške je radnim danom od 7:30 do 15:30 sati.

Sadržaj web stranice https://gladnipsic.com.hr je dostupan na hrvatskom jeziku. Službeni jezik za sklapanje ugovora o kupoprodaji je hrvatski jezik.

Prodavatelj je pravna osoba u ovom slučaju Gladni Psić j.d.o.o. koja putem Internetske trgovine prodaje proizvod Kupcu.

Kupac proizvoda je svaka fizička osoba ili pravna osoba koja kupuje proizvode putem Internetske trgovine na način kako je to uređeno ovim uvjetima poslovanja, a koji čine sastavni dio svakog kupoprodajnog ugovora zaključenog između Prodavatelja i Kupca. Kupac odabire barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati i pošalje narudžbu Prodavatelju. Ovi Opći uvjeti dostupni su Kupcima u svako doba.

OPĆE ODREDBE

Ovim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Prodavatelja, a u odnosu na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uvjete i načine plaćanja, jamstva za ispravnost proizvoda (garancija) i uvjete njenog korištenja, prava na prigovor i raskid ugovora, uvjete dostave, zaštite tajnosti osobnih i drugih podataka i druga pitanja vezana uz Internetsku trgovinu.

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je u trenutku primitka potvrde Prodavatelja o narudžbi na e-mail adresu Kupca.

Kupnjom proizvoda putem Internetske trgovine smatra se da je korisnik pročitao, primio na znanje sve navedene obavijesti i slijedom toga prihvatio Opće uvjete kao sastavni dio kupoprodajnog ugovora.

Kupac fizička osoba može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost. Kupci su dužni dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi Internetska trgovina.

Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz Internetsku trgovinu kao i sav ostali sadržaj zbog čega su Kupci dužni prije svake kupovine pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Internetskoj trgovini i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja Internetske trgovine ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Također, Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Internetske trgovine. Rok za uplatu iznosa navedenog na narudžbi je 3 dana, ukoliko nije navedeno plaćanje po pouzeću. Ukoliko u navedenom roku od 3 dana iznos nije uplaćen, a Prodavatelj i Kupac nisu dogovorili drugačije, narudžba postaje nevažećom i briše se iz sustava.

UVJETI KUPOVINE:

Internetska kupovina može se ostvariti samo ukoliko se Kupac prijavi na za to predviđenom mjestu. Prilikom ispunjavanja obrasca za prijavu Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Proizvodi koje je moguće kupiti postavljeni su na Internetskoj stranici, a uz svaki prikazani proizvod navedeni su podatci o specifikaciji proizvoda, cijeni, kao i pripadajući prilozi (izjave o sukladnosti, upute za uporabu, itd.). Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u košaricu klikom na link „U košaricu“. Ukoliko Kupac izvrši kupovinu proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati Kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćene cijene, kupovina drugog proizvoda ili isporuka proizvoda u najkraćem mogućem vremenu kada ga Prodavatelj pribavi). U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupovinu zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

REGISTRACIJA:

Da biste koristili Gladni psić Internet trgovinu možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih narudžbi i naknadni pregled poslanih narudžbi.
Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe. Djelatnici kada provjere da su svi naručeni proizvodi dostupni, šalju vam ponudu (po kojoj ćete izvršiti uplatu) na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, kontaktirat ćemo Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@gladnipsic.hr ili broj mobitela 098/664-303, ponedjeljak – petak 7.30 – 15.30 sati.
Gladni psić j.d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Gladni psić Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.
Kupnjom proizvoda putem Internetske trgovine smatra se da je korisnik pročitao, primio na znanje sve navedene obavijesti i slijedom toga prihvatio Opće uvjete kao sastavni dio kupoprodajnog ugovora.

NARUDŽBA E-MAILOM
Ako niste u mogućnosti napraviti narudžbu preko web trgovine možete nam poslati upit na mail : info@gladnipsic.hr

NARUDŽBA TELEFONOM
Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti napraviti narudžbu preko web trgovine ili preko emaila pružamo Vam mogućnost telefonskog naručivanja pozivom na broj:
098/664-303.
Naše radno vrijeme za narudžbe telefonom je od ponedjeljka do petka 07:30-15:30
Vikendom i praznicima naručivanje je moguće samo online ili putem e-maila jer telefonski broj nije operativan.

Uz narudžbu molimo Vas pošaljite nam i slijedeće podatke:

Za fizičke osobe:
Ime i prezime – Puna adresa (ulica / grad / poštanski broj) – Kontakt telefon za dostavnu službu – Način plaćanja

Za tvrtke:
Naziv firme – Adresa – Kontakt telefon – Način plaćanja – OIB

Ako je adresa računa različita od adrese dostave molimo navedite i jednu i drugu.

Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz Internetsku trgovinu kao i sav ostali sadržaj zbog čega su Kupci dužni prije svake kupovine pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Internetskoj trgovini i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja Internetske trgovine ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Također, Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Internetske trgovine.

 

CIJENE:

Sve cijene su izražene u Hrvatskim kunama (Kn) i uključuju PDV. Pridržavamo pravo promjene cijena, ako nije navedeno drugačije (slučaj akcija i posebnih popusta). Cijene važe u trenutku slanja ponude i nemaju unaprijed određeno važenje. Cijene vrijede u slučaju plaćanja s navedenim načinima plaćanja I navedenim uvjetima. Unatoč izuzetnim naporima da osiguramo najažurnije i najtočnije podatke, može se dogoditi da podatak o cijeni nije točan. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni za vrijeme obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti odustajanje od kupnje i istovremeno će kupcu ponuditi rješenje prihvatljivo na obostrano zadovoljstvo.

Valjanost akcijske ponude
Razdoblja trajanja i uvjeti akcija i drugih posebnih oblika prodaje (rasprodaja, sezonsko sniženje i sl.), koji se međusobno mogu razlikovati, navedeni su uz svaku takvu ponudu. 

 

PLAĆANJE:

1. Plaćanje pouzećem po primitku pošiljke. Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Plaćanje gotovinom je moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Naručenu robu možete osobno preuzeti na našem skladištu na adresi Karela Zahradnika 9 u Zagrebu.
Vrijeme preuzimanja ide isključivo po dogovoru sa zaposlenicima firme Gladni psić.

3. Virmansko plaćanje/ internet plaćanje. Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe.

Molimo obratite pažnju na rok valjanosti ponude.

Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.
Sve do potpunog plaćanja proizvoda iz pojedinačne narudžbe, naručeni proizvodi ostaju u vlasništvu prodavatelja čak i onda kada su već bili dostavljeni kupcu.

DOSTAVA:

Osobno preuzimanje

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broju telefona 098/664-303 ili na info@gladnipsic.hr . Prilikom preuzimanja ponesite sa sobom ponude koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Kod osobnog preuzimanje proizvoda na našoj adresi se ne naplaćuju troškovi dostave. Adresa skladišta je Karela Zahradnika 9, 10010 Zagreb.

Dostava kurirskom službom
Dostava u cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj unutar 3-5 radnih dana, a na otocima prema rasporedu dostave.

Cijena dostave iznosi 29,00 kn.
Besplatna je za narudžbe iznosa iznad 299 kn, izuzev za nekolicinu proizvoda koji imaju dodatni trošak dostave bez obzira na cjelokupan iznos narudžbe. U slučaju narudžbe tih proizvoda pravovremeno ćemo Vas obavijestiti putem telefona ili email pošte o cijeni dostave već navedenih proizvoda

Narudžbe s posebnim uvjetom dostave
Nakon zaprimanja narudžbe koja sadrži proizvode većih dimenzija i mase, primjerice akvarija, kontaktirat će vas naša korisnička služba zbog dogovora. Nakon potvrde narudžbe očekivana isporuka je dva do maksimalno pet radnih dana.  Isporuka takvih narudžbi se vrši na paleti do prve prepreke tj. stepenice.

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.gladnipsic.hr

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala u slučaju pogreške mjerodavan je prodavatelj na  info@gladnipsić.hr ,ili broj mobitela 098/664-303.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom dostave robe, molimo Vas da provjerite isporučenu robu te eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu. Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva vanjska oštećenja, kupac ima pravo odbiti preuzeti naručenu robu. Molimo Vas da usporedite dostavljene proizvode (vrstu i količinu dostavljenih proizvoda) s računom te ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mjesta o tome obavijestite dostavljača. Primatelj i dostavljač na licu mjesta zapisnički utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke. Molimo Vas da obratite pozornost na to da je provjera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca te da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obvezni uvažiti.

Prodavatelj će u najkraćem mogućem roku, prvom mogućom dostavom, o svom trošku dostaviti artikle za koje se na gore navedeni način utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju, ili će kupcu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Pravne osobe kao kupci podliježu primjeni Zakona o obveznim odnosima i Zakona o elektroničkoj trgovini, te se na njih ne primjenjuje Zakon o zaštiti potrošača. Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se na pravne osobe u dijelu koji se odnosi na glavna obilježja proizvoda, postupak sklapanja ugovora, cijena proizvoda, način plaćanja i otprema proizvoda, opis načina isporuke proizvoda, troškovi dostave, opće informacije. Prodavatelj može prema svome izboru pravnoj osobi omogućiti u svakom konkretnom slučaju prava koja ima kupac koji je potrošač.

POVRAT ROBE:

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo Vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@gladnipsic.hr

Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, prodavatelj će u što kraćem roku osigurati preuzimanje robe, posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke. Otpremne troškove kod povrata u slučaju nedostataka smosi prodavatelj nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod dostavnom službom u što kraćem roku  ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca, a ukoliko je kupac naručio proizvod koji mu ne iz nekog razloga ne odgovara,troškove dostave  snosi kupac

Postupak u slučaju jednostranog raskida ugovora

Pravo odustajanja od kupovine, vraćanje robe kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji zaključen putem internetske trgovine u roku od 14 dana od dana kada je njemu ili osobi koju je on odredio proizvod predan u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu info@gladnipsic.hr kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.  Kupac to može učiniti putem bilo kakve nedvosmislene pisane izjave poslane Prodavatelju na e-mail info@gladnipsic.hr , a prodavatelj će vam poslati potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Ukoliko je kupac naručio proizvod koji mu iz nekog razloga ne odgovara,troškove dostave  snosi kupac

U slučaju da Kupac izvrši raskid ugovora (Izjava o jednostranom raskidu Ugovora), sukladno čl. 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 72/2014), prodavatelj će mu najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je zaprimio odluku kupca o raskidu ugovora, a primio je reklamirani proizvod, vratiti cjelokupni plaćeni iznos, uključujući (uključujući i trošak dostave kako to navode uvijeti korištenja) u skladu sa uvjetima iz ovih Općih uvjeta. (sukladno odredbama čl. 74.-77. Zakona o zaštiti potrošača). Prodavatelj mora izvršiti povrat plaćenoga služeći se istim sredstvima plaćanja kojim se koristio potrošač prilikom plaćanja, osim ako potrošač izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja.. Neposredan trošak povrata robe snosi sam Kupac. koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda.

Ukoliko potrošač ne bude obaviješten o pravu na raskid ugovora, pravo potrošača na jednostrani raskid ugovora prestaje po isteku 12 mjeseci od isteka roka od 14 dana.

Prodavatelj nije u obvezi izvršiti povrat dodatnih troškova koji su rezultat potrošačeva izričitog izbora vrste prijevoza koji je različit od najjeftinije vrste standardnog prijevoza koji je ponudio prodavatelj.
Prodavatelj mora izvršiti povrat plaćenoga služeći se istim sredstvima plaćanja kojim se koristio potrošač prilikom plaćanja, osim ako potrošač izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da potrošač ne bude obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.
Osim ako je prodavatelj ponudio da robu koju potrošač vraća sam preuzme, potrošač mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor.
Smatra se da je potrošač izvršio svoju obvezu povrata robe na vrijeme ako prije isteka roka pošalje robu ili je preda prodavatelju, odnosno osobi koju je prodavatelj ovlastio da primi robu.
Sve izravne troškove povrata proizvoda potrošač je dužan snositi sam.
Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda.
Kako bi potrošač utvrdio prirodu, obilježja i funkcionalnosti robe isti može postupati sa robom i pregledati robu isključivo na način na koji je to uobičajeno pri kupnji robe u prostorijama prodavatelja. Robu koju kupac namjerava vratiti u roku od 14 dana isti ne smije nositi, prepravljati, koristiti, skinuti zaštitnu foliju niti smije poduzimati osobito bilo koje radnje koje se ne smiju poduzimati u fizičkoj poslovnici prodavatelja, kao i one kojima bi umanjio vrijednost robe.
U slučaju umanjenja vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja proizvodom prodavatelj će se naplatiti iz iznosa primljene kupoprodajne cijene u omjeru umanjenja vrijednosti robe prema vlastitoj procjeni uzimajući u obzir objektivne kriterije svakog pojedinog slučaja.
Kada je kupac pravna osoba na njega se ne primjenjuje odjeljak ovih Uvjeta korištenja pod nazivom „Pravo na jednostrani raskid ugovora“. Kod pravnih osoba se primjenjuje Zakon o obveznim odnosima i Zakon o elektroničkoj trgovini.

Sukladno čl.10 ZZP, Internet trgovina Gladni psić j.d.o.o.Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email info@gladnipsic.hr.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i Gladnog psića, u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
na Internet stranicama Gladni psić j.d.o.o.

Općenito:

Kada koristite web stranicu https://gladnipsic.com.hr koja je on-line trgovina, Gladni psić j.d.o.o. kao voditelj obrade podataka obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s relevantnim propisima o zaštiti osobnih podataka. Ova Pravila zaštite osobnih podataka opisuju koje se vrste podataka obrađuju i u koje svrhe te Vaša prava vezana uz takvu obradu. Molimo Vas pažljivo pročitajte ova Pravila prije nastavka korištenja web stranice. Ako se ne slažete s njihovim odredbama, molimo Vas da ne koristite web stranicu.

Osobni podaci koje obrađujemo

Osobni podaci označavaju sve podatke koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrdit.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Prodavatelj se prilikom prikupljanja osobnih podataka obvezuje poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih na zaštitu osobnih podataka.

Osobne podatke prikupljamo sukladno važećim propisima i to kako bismo vam npr. mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, uključiti vas u sudjelovanje u nagradnim igrama te obavijestiti pobjednika, odaslati publikacije, brošure i drugi promidžbeni materijal ili odgovoriti na vaša pitanja, primjedbe i komentare.

Vaše osobne podatke obrađujemo samo na temelju vašeg dopuštenja, zakona ili radi ostvarenja legitimnog interesa Voditelja obrade, kao na primjer kada obrađujemo vaše podatke za potrebe izravnog marketinga radi oglašavanja naših proizvoda ili usluga, putem elektroničke ili drugih oblika komunikacije. U određenim slučajevima će prikupljanje vaših osobnih podataka biti nužno radi izvršenja ugovora između vas i on-line trgovine Gladni psić, na primjer prilikom kupovine proizvoda u našoj web trgovini, kako bismo vam mogli dostaviti proizvod na zatraženu adresu dostave i sl.

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Slanjem osobnih podataka Gladnom psiću ispitanik se ne odriče prava zajamčenih pozitivnim propisima Republike Hrvatske kojima se štite osobni podaci, a osobito prava zatražiti ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz naše zbirke ako su isti nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama pozitivnih propisa Republike Hrvatske.

Osobni podaci koje obrađujemo su

  1. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za otvaranje korisničkog računa na web stranici
  2. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za naručivanje proizvoda u online trgovini odnosno njihovu isporuku/dostavu na zatraženu adresu
  3. Podaci o kupnji putem online trgovine, npr. kupljeni proizvodi, iznos računa, odabrani način plaćanja, učestalost kupnje
  4. Podaci iz korespondencije korisnika s Voditeljem obrade (uključujući njihov sadržaj)

Putem ove web stranice možemo Vam ponuditi mogućnost komuniciranja i poveznica sa sadržajem društvenih mreža (npr. Facebook). Ako odlučite upotrebljavati svoj profil s društvenih mreža, imajte na umu da društvena mreža, ovisno o postavkama Vašeg profila na društvenoj mreži, može s nama podijeliti neke informacije o Vašem profilu.

Gladni psić j.d.o.o. ne prikuplja ne koristi osobne podatke maloljetnih osoba (u okviru razumnih granica ukoliko nam je moguće spoznati dob korisnika), osim uz izričitu suglasnost roditelja ili staratelja. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail ili druge podatke koji bi Vas mogli pomoći identificirati), jer ćemo obradu takve komunikacije morati odbiti. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na zahtjev maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, Gladni psić izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta.

Svrha obrade osobnih podataka

Gladni psić j.d.o.o. obrađuje sljedeće podatke u svrhu:

  1. Otvaranje korisničkih profila na web stranici i/ili članskih profila
  2. Obrada narudžbi putem online trgovine i isporuka/dostava naručenih proizvoda na adresu koju je korisnik naznačio
  3. Pružanje različitih pogodnosti članovima
  4. Prijenos komercijalnih komunikacija putem elektroničke pošte, mobilne telefonije ili tradicionalnom poštom odnosno kurirskom dostavom (u limitima Vaše suglasnosti)
  5. Sudjelovanje u anketama, upitnicima i nagradnim natječajima organiziranim od strane Gladnog psića
  6. Pružanje odgovora na pitanja koja nam postavite ili na Vaše savjete, komentare, prigovore i sl.
  7. Izrada različitih izvještaja – statistika o načinu korištenja web stranice i usluga koje nudi
  8. Rješavanje svih sporova ili pritužbi koji se odnose na ili proizlaze iz aktivnosti online trgovine Gladni psić

Komuniciranje podataka prema trećima

Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupljamo na našim web stranicama nikome izvan Gladnog psića bez Vašeg dopuštenja, osim:

  1. u slučajevima propisanim zakonom i kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
  2. u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka
  3. u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu
  4. u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke
  5. u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite naših legitimnih interesa

Vaše osobne podatke ćemo čuvati samo tijekom vremena koje je nužno radi ostvarenja ranije navedenih svrha obrade.

Gladni psić može neke ili sve Vaše osobne podatke otkriti sljedećim primateljima, na način kako je dalje navedeno:

  1. Osobama ovlaštenim za obradu osobnih podataka u ime i za račun Gladnog psića, odnosno suradnicima ili dobavljačima neophodnim za pružanje i održavanje usluga koje se pružaju putem ovih web stranica (npr. pružatelji usluga izrade i održavanja web stranica, pružatelji usluge dostave naručenih proizvoda ili promotivnih materijala, dobavljači u pripremi marketinških kampanja i sl., suradnici ili pružatelji usluga koji najbolje mogu odgovoriti na Vaša pitanja i sl.).
  2. Pravnom sljedniku ili sljednicima, u slučaju statusnih promjena uslijed podjele, pripajanja, restrukturiranja ili drugog prijenosa kontrole u društvu.
  3. Drugim primateljima kojima je Gladni psić ovlašten ili obavezan otkriti osobne podatke pojedinaca na temelju važećih propisa.

Tajnost podataka

Gladni psić se obvezuje kako osobne podatke neće učiniti dostupnim trećim osobama, objavljivati, niti davati trećim osobama na korištenje bez prethodne suglasnosti korisnika na kojega se odnose osobni podaci.

Prilikom posjeta našim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (uključujući ali ne isključivo vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Gladni psić j.d.o.o. ima pravo koristiti u statističke svrhe radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Slanje poruka elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja.

Svi djelatnici Gladnog psića j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Upitnici,promidžbene nagradne igre i ankete

Povremeno ćemo našim stranicama provoditi ankete i upitnike. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za Gladni psić j.d.o.o. potrebe. Ako na nekoj našoj stranici objavimo uzorak odgovora na anketu, takav uzorak ne sadržava osobne podatke.

Naše stranice mogu sadržavati obavijesti o različitim igrama koje organiziramo. Za ona natjecanja i nagradne igre kojima omogućujemo elektronski pristup, koristit ćemo vaše osobne podatke samo u svrhe realiziranja nagradne igre (npr. za stupanje s vama u vezu u slučaju pobjede). Ne dijelimo te informacije ni s kim izvan Gladnog psića j.d.o.o. osim s dobavljačima koji nam pomažu u organiziranju igara i koji imaju zakonsku obvezu čuvanja tajnosti svih dostupnih podataka. Jednom kad igra završi, podaci koje ste nam dostavili brišu se nakon određenog vremenskog razdoblja.

Gladni psić j.d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Osobni podaci koje obrađujemo su

  1. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za otvaranje korisničkog računa na web stranici
  2. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za naručivanje proizvoda u online trgovini odnosno njihovu isporuku/dostavu na zatraženu adresu
  3. Podaci o kupnji putem online trgovine, npr. kupljeni proizvodi, iznos računa, odabrani način plaćanja, učestalost kupnje
  4. Podaci iz korespondencije korisnika s Voditeljem obrade (uključujući njihov sadržaj)

Putem ove web stranice možemo Vam ponuditi mogućnost komuniciranja i poveznica sa sadržajem društvenih mreža (npr. Facebook). Ako odlučite upotrebljavati svoj profil s društvenih mreža, imajte na umu da društvena mreža, ovisno o postavkama Vašeg profila na društvenoj mreži, može s nama podijeliti neke informacije o Vašem profilu.

Gladni psić j.d.o.o. ne prikuplja ne koristi osobne podatke maloljetnih osoba (u okviru razumnih granica ukoliko nam je moguće spoznati dob korisnika), osim uz izričitu suglasnost roditelja ili staratelja. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail ili druge podatke koji bi Vas mogli pomoći identificirati), jer ćemo obradu takve komunikacije morati odbiti. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na zahtjev maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, Gladni psić izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta.

Svrha obrade osobnih podataka

Gladni psić j.d.o.o. obrađuje sljedeće podatke u svrhu:

  1. Otvaranje korisničkih profila na web stranici i/ili članskih profila
  2. Obrada narudžbi putem online trgovine i isporuka/dostava naručenih proizvoda na adresu koju je korisnik naznačio
  3. Pružanje različitih pogodnosti članovima
  4. Prijenos komercijalnih komunikacija putem elektroničke pošte, mobilne telefonije ili tradicionalnom poštom odnosno kurirskom dostavom (u limitima Vaše suglasnosti)
  5. Sudjelovanje u anketama, upitnicima i nagradnim natječajima organiziranim od strane Gladnog psića
  6. Pružanje odgovora na pitanja koja nam postavite ili na Vaše savjete, komentare, prigovore i sl.
  7. Izrada različitih izvještaja – statistika o načinu korištenja web stranice i usluga koje nudi
  8. Rješavanje svih sporova ili pritužbi koji se odnose na ili proizlaze iz aktivnosti online trgovine Gladni psić

Komuniciranje podataka prema trećima

Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupljamo na našim web stranicama nikome izvan Gladnog psića bez Vašeg dopuštenja, osim:

  1. u slučajevima propisanim zakonom i kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
  2. u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka
  3. u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu
  4. u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke
  5. u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite naših legitimnih interesa

Vaše osobne podatke ćemo čuvati samo tijekom vremena koje je nužno radi ostvarenja ranije navedenih svrha obrade.

Gladni psić može neke ili sve Vaše osobne podatke otkriti sljedećim primateljima, na način kako je dalje navedeno:

  1. Osobama ovlaštenim za obradu osobnih podataka u ime i za račun Gladnog psića, odnosno suradnicima ili dobavljačima neophodnim za pružanje i održavanje usluga koje se pružaju putem ovih web stranica (npr. pružatelji usluga izrade i održavanja web stranica, pružatelji usluge dostave naručenih proizvoda ili promotivnih materijala, dobavljači u pripremi marketinških kampanja i sl., suradnici ili pružatelji usluga koji najbolje mogu odgovoriti na Vaša pitanja i sl.).
  2. Pravnom sljedniku ili sljednicima, u slučaju statusnih promjena uslijed podjele, pripajanja, restrukturiranja ili drugog prijenosa kontrole u društvu.
  3. Drugim primateljima kojima je Gladni psić ovlašten ili obavezan otkriti osobne podatke pojedinaca na temelju važećih propisa.

Slanje poruka putem e-pošte

Kada nam pošaljete elektronsku poštu (putem e-mail poruke s pitanjem, komentarom, prigovorom, savjetom ili sl., ili putem obrasca za kontakt na web stranici) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, upotrijebit ćemo te podatke u svrhu ispunjenja Vašeg zahtjeva. Možda ćemo Vaš e-mail kao i poruku/zahtjev koji ste nam uputili poslati drugim suradnicima ili dobavljačima koji će moći najbolje odgovoriti na Vaše pitanje.

Svi djelatnici i poslovni partneri Gladnog psića odgovorni su za poštivanje Pravila zaštite osobnih podataka.

Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Upitnici, promidžbene nagradne igre i ankete

Povremeno na našim stranicama provodimo ankete i upitnike. Tako prikupljeni podaci koriste se isključivo za potrebe Gladnog psića. Ako na našim stranicama ili s nama povezanim društvenim mrežama objavimo rezultate anketa, oni će biti isključivo zbirni i neće sadržavati nikakve osobne podatke.

Naše stranice često sadrže obavijesti o različitim nagradnim igrama koje organiziramo. Možemo objaviti određene osobne podatke (npr. ime, prezime i vrijednost nagrade) kako bismo ispunili zakonske obveze ili kako bismo osigurali transparentnost naših natjecanja.

Gladni psić ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Prava ispitanika

Davanje dopuštenja za obradu osobnih podataka nije obvezno, ali odbijanje davanja dozvole na obradu podataka kako je iznad navedeno, može korisniku onemogućiti korištenje svih ili nekih sadržaja koje nudi web stranica, ili onemogućiti dobivanje informacija o proizvodima/uslugama u ponudi Gladnog psića.

Slanjem osobnih podataka Gladnom psiću ispitanik se ne odriče prava zajamčenih pozitivnim propisima Republike Hrvatske kojima se štite osobni podaci, a osobito prava zatražiti ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz zbirke ako su isti nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama pozitivnih propisa Republike Hrvatske.

U mjeri u kojoj se obrada Vaših osobnih podataka temelji isključivo na Vašem dopuštenju, imate niz prava, uključujući:

  1. korisnici čiji se podaci obrađuju imaju pravo o tome dobiti potvrdu kao i pristup osobnim podacima koji se na njih odnose i informacijama o svrsi obrade, kategorijama osobnih podataka, primateljima podataka, razdoblju za koje će podaci biti pohranjeni te drugim pravima.
  2. korisnici imaju pravo zatražiti izmjenu netočnih osobnih podataka ili nadopunu nepotpunih podataka.
  3. u određenim okolnostima, korisnici imaju pravo na brisanje osobnih podatka koji se na njih odnose.
  4. Korisnici u svakom trenutku imaju pravo povući ranije danu privolu za obradu osobnih podataka.
  5. Također, u određenim okolnostima, korisnici imajupravo na ulaganje prigovora na obradu, na ograničenje obrade te na prenosivost osobnih podataka.
  6. ukoliko smatrate da su Vaša prava povrijeđena, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Ovisno o zahtjevu korisnika/ispitanika, Gladni psić se obvezuje:

  1. Potvrditi korisniku da li obrađuje ili ne obrađuje osobne podatke koji se odnose na tog korisnika/ispitanika
  2. Ispraviti ili izbrisati, bez naknade i bez odgađanja, osobne podatke koji se odnose na korisnika/ispitanika
  3. Ograničiti ili prestati s obradom osobnih podataka korisnika/ispitanika

OSLOBAĐANJE OD ODGOVORNOSTI

Prodavatelj se svim svojim snagama trudi osigurati skladnost i ažurnost podataka objavljenih na internetskim stranicama. Unatoč tome mogu se karakteristike proizvoda, njihovo stanje na skladištu i cijena promijeniti tako brzo da Prodavatelj ne uspije na vrijeme ažurirati podatke na internetskim stranicama. U tom slučaju Prodavatelj će Kupca u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju obavijestiti o promjenama i omogućiti mu opoziv narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda. Sve fotografije proizvoda na web stranici su simbolične i ne odražavaju svojstva proizvoda.

PRITUŽBE I SPOROVI

Ovi Opći uvjeti su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i drugim propisima Republike Hrvatske. Pritužbe Kupci mogu poslati na adrese Prodavatelja pisanim putem i to putem pošte, telefaksa ili elektronskom poštom kako je to navedeno u popisu Prodavatelja. Prodavatelj je dužan bez odgađanja potvrditi da je pritužbu primio, obavijestiti Kupca koliko će trajati njezina obrada i pravovremeno ga obavještavati o tijeku tog postupka i najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimanja pritužbe na istu odgovoriti. Prodavatelj i Kupac će moguće sporove svim silama nastojati riješiti sporazumno, a ukoliko u tome ne uspiju, Kupac može podnijeti prijavu Sudu časti Hrvatske gospodarske komore u slučaju kada je Prodavatelj trgovačkog društvo ili Sudu časti Hrvatske obrtničke komore u slučaju kada je Prodavatelj obrt ili podnijeti prijedlog za mirenje ovlaštenim Centrima za mirenje. Postupak pred sudovima časti provoditi se sukladno Pravilniku o Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Pravilnika o Sudu časti pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, a pred centrima za mirenje sukladno Zakonu o mirenju i Pravilnika o mirenju odabranog centra za mirenje. U slučaju spora pred sudom mjesno je nadležan stvarno nadležan sud na čijem se području nalazi sjedište prodavatelja.

KONTAKT

Za sva pitanja vezana uz zaštitu Vaših osobnih podataka, kao i radi ostvarenja ranije navedenih prava i zahtjeva, možete se obratiti slanjem email poruke na info@gladnipsic.hr ili poštom na adresu našeg sjedišta Vladimira Varićaka 10, 10 010 Zagreb.

Gladni psić ne odgovara na anonimne zahtjeve.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada ili je ustupljeno Gladnom psiću, a u vlasništvu je trećih osoba. Gladni psić također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije.

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim web stranicama isključivo su vlasništvo Gladnog psića. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na web stranicama pripada Gladnom psiću. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Gladnog psić weba nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih web stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Definirano dopuštenje i naćin korištenja ovih web stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim. Korištenjem materijala s web stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja i uvjeta.

E-Mail Oglašavanje
Ako ste se prijavili na primanje našeg newslettera vaša e-mail adresa će se koristiti u reklamne svrhe tako dugo dok se ne odjavite sa liste primatelja. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku bez dodatnih troškova.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA (Cookies)

Što su kolačići?

Kolačić je mala datoteka koja sadrži niz znakova koja se šalje na Vaše računalo kada posjetite web stranicu. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kada ponovno posjetite web stranicu, kolačić omogućava da stranica prepoznaje Vaš preglednik. Kolačići se u pravilu ne koriste za pohranjivanje osobnih podataka, ali se mogu koristiti za stjecanje uvida u korisničke sklonosti i druge podatke. Možete postaviti svoj preglednik da odbija sve kolačiće ili da Vas upozori kada se kolačić pošalje. Međutim, neke značajke web stranice ili usluge ne mogu ispravno funkcionirati bez kolačića pa preporučujemo da ih prihvaćate kako bi u potpunosti iskoristili mogućnosti naše web stranice.
Sve o kolačićima i kako ih isključiti možete pročitati na sljedećoj adresi :  https ://cookiesandyou.com/
Ova stranica koristi kolačiće smještene na vašem tvrdom disku. Vrijeme isteka je, radi praktičnosti, postavljeno na određeni datum u budućnosti. Kolačić omogućuje da kod ponovnog posjeta budete prepoznati te će biti korištene postavke koje ste prethodno definirali.

Ova stranica koristi kolačiće: Google Analytics , Google Ads, Facebook pixel , Facebook audience Mailerlite.

Koristimo Google Analytics koji pruža usluge web analize u sklopu Google Inc (“Google”). Google Analytics koristi takozvane kolačiće, tj. “cookies”. Informacije o vašem korištenju ove stranice (uključujući i vašu IP adresu) generirane zahvaljujući kolačićima prenose se na Google-ov server u SAD-u i tamo se pohranjuju. Google se pridržava pravila o privatnosti osobnih podataka definiranih u ” US-Safe-Harbor ” sporazumu te je registriran kod “Safe Harbor” programa Američkog ministarstva trgovine. Google će te informacije koristiti za procjenu vašeg korištenja ove Internet stranice, sastavljanje izvješća o web aktivnosti namijenjenog nama kako bi nam omogućili razvoj novih i optimizaciju postojećih aktivnosti.

Korištenjem ove Internet stranice pristajete na upotrebu tzv. kolačića čime omogućujete prikupljanje, pohranjivanje i korištenje vaših korisničkih podataka. Nadalje, pristajete da se podaci u kolačićima na kraju sesije preglednika pohranjuju te oni sljedeći put kada posjetite stranicu mogu biti ponovo prikazani. Ovaj pristanak može se opozvati u bilo kojem trenutku mijenjajući postavke svog preglednika tako da odbije prihvatiti kolačiće. Za detalje, pogledajte upute svog preglednika.

Google će te informacije prenositi trećim osobama, osim ako to zahtijeva zakon ili ako treće osobe obrađuju informacije u ime Google-a. Google neće povezati vašu IP adresu sa drugim podacima koje posjeduje. Možete odbiti postavljanje kolačića odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku, međutim, ističemo da u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti sve funkcije ove Internet stranice.

Prikupljanje i pohranjivanje podataka putem Google Analytics možete u bilo kojem trenutku prekinuti na način da na vaš pretraživač instalirate dodatak za deaktivaciju Google Analytics.

Više informacija možete naći na Google Analytics Opt-out Browser Add-on ili na http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (opće informacije o Google Analytics i zaštiti podataka). Ističemo da ova stranica koristi Google Analytics dodatak “gat._anonymizeIp();” da bi se osigurala anonimnost korisnika (takozvano IP maskiranje).“

Google Remarketing

Ova stranica koristi Google Remarketing, servis za Internet oglašavanje u sklopu Google Inc (“Google”). Google i treće strane stavljaju oglase na Internet stranice i koriste kolačiće za prikazivanje oglasa na temelju korisnikovih prethodnih posjeta našoj Internet stranici. Google bez vašeg izričitog pristanka neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje. Korištenje Google-ovih kolačića možete onemogućiti odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku tako da posjetite stranicu https://adssettings.google.com/authenticated . Druga mogućnost je da onemogućite korištenje kolačića na način da posjetite stranicu za deaktivaciju Inicijative za mrežno oglašavanje na http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Više informacija o uvjetima Google-a možete pronaći na Google Privatnosti i Pravila

Zaštita podataka i internetske stranice trećih osoba te društveni mediji

Internetska stranica može sadržavati hiperveze do i od internetskih stranica trećih osoba. Ako pritisnete hipervezu neke od tih internetskih stranica, obratite pozornost na to da ne možemo preuzeti odgovornost niti jamčiti za vanjske sadržaje ili uvjete zaštite podataka. Molimo vas da provjerite važeće uvjete zaštite podataka prije nego što na tim internetskim stranicama ostavite svoje osobne podatke.
Kontakt
Prilikom pitanja koja se tiču prikupljanja, obrade ili korištenja vaših osobnih podataka, informiranja, ispravaka, blokiranja ili brisanja podataka iz našeg sistema, kao i za opoziv date suglasnosti, obratite se na info@gladnipsic.hr.