info@gladnipsic.hr
01/2339-959, 098/664-303

Uvjeti korištenja

O NAMA:

Gladni Psić j.d.o.o. je novoosnovani web shop hrane i opreme za kućne ljubimce. Truditi ćemo se da na našem webu nađete sve potrebno Vašem ljubimcu. Cilj nam je da svojim kupcima pružimo široku ponudu proizvoda (koja će se i dalje nadopunjavati novim i raznovrsnim proizvodima) po pristupačnim cijenama, kako biste iz udobnosti svoga doma i dalje mogli imati sve potrebno za svoje male, vjerne prijatelje. Za sve dodatne informacije s povjerenjem nam se obratite na info@gladnipsic.hr ili na broj telefona 01/2339-959 ili broj mobitela 098/664-303.

Rješenje trg.suda Tt-17/1733-4.

OIB:99506524023

Vladimira Varićaka 10, 10010 Zagreb

REGISTRACIJA:

Da biste koristili Gladni psić Internet trgovinu možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih narudžbi i naknadni pregled poslanih narudžbi.

Minimalni iznos narudžbe je 40,00 kn (ne uključujući trošak dostave).

Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe,tj.ponudu (po kojoj ćete vršiti uplatu) na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, kontaktirat ćemo Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

Sve cijene u Gladni psić Internet trgovini su izražene u kunama (HRK). Gladni psić nije u sustavu PDV-a.

Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@gladnipsic.hr ili na broj telefona 01/2339-959 ili broj mobitela 098/664-303, ponedjeljak – petak 7.30 – 15.30 sati.

Gladni psić j.d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Gladni psić Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

NARUČITE TELEFONOM ILI E-MAILOM: Kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom, javite nam koje ste proizvode odabrali, način plaćanja koji vam najviše odgovara te na koju adresu želite dostavu, a mi ćemo vam poslati ponudu po kojoj možete platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Ukoliko želite, narudžbu možete platiti i gotovinom pri preuzimanju naručenih proizvoda.

PLAĆANJE:

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke: Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Virmansko plaćanje/ internet plaćanje: Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

DOSTAVA:

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broju telefona 098/664-303, a prilikom preuzimanja ponesite sa sobom kopiju ponude koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Kod osobnog preuzimanje proizvoda na našoj adresi se ne naplaćuju troškovi dostave. Adresu i radno vrijeme možete pogledati ovdje.

Dostava kurirskom službom :

Dostava u cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj unutar 3-5 radnih dana, a na otocima prema rasporedu dostave.

Cijena dostave iznosi 29,00 kn. Besplatna je za narudžbe iznose iznad 299 kn, izuzev za nekolicinu proizvoda koji imaju dodatni trošak dostave bez obzira na cjelokupan iznos narudžbe. U slučaju narudžbe tih proizvoda pravovremeno ćemo Vas obavijestiti putem telefona ili email pošte o cijeni dostave već navedenih proizvoda.

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.gladnipsic.hr

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala u slučaju pogreške mjerodavan je naš info info@gladnipsić.hr ili na broj telefona 01/2339-959 ili broj mobitela 098/664-303.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom dostave robe, molimo Vas da provjerite isporučenu robu te eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu. Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva vanjska oštećenja, kupac ima pravo odbiti preuzeti naručenu robu. Molimo Vas da usporedite dostavljene proizvode (vrstu i količinu dostavljenih proizvoda) s računom te ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mjesta o tome obavijestite dostavljača. Primatelj i dostavljač na licu mjesta zapisnički utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke. Molimo Vas da obratite pozornost na to da je provjera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca te da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obvezni uvažiti.

Gladni psić će u najkraćem mogućem roku, prvom mogućom dostavom, o svom trošku dostaviti artikle za koje se na gore navedeni način utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju, ili će kupcu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

POVRAT ROBE:

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo Vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@gladnipsic.hr

Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, Gladni psić će u najkraćem roku osigurati preuzimanje robe, posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke. Otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti Gladni psić, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara (npr. zbog veličine i sl.), takav proizvod može vratiti prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu info@gladnipsic.hr kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, Gladni psić će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.

Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Gladni psić, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac. Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla kupac će biti terećen ili odobren, ovisno o konkretnoj situaciji.

Sukladno čl.10 ZZP, Internet trgovina Gladni psić j.d.o.o.Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email info@gladnipsic.hr.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i Gladnog psića, u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Postupak u slučaju jednostranog raskida ugovora

Vašu narudžbu, sukladno čl. 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 72/2014), možete otkazati bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. U tom slučaju, proizvod ćemo preuzeti natrag (sukladno odredbama čl. 74.-77. Zakona o zaštiti potrošača) ili ga zamijeniti. Robu ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke GLS. Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Gladni psić, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac.

Ukoliko želite jednostrano raskinuti ugovor i vratiti jedan ili više proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu info@gladnipsic.hr ili popunite i pošaljete Izjavu o jednostranom raskidu Ugovora u elektronskoj formi (kliknite na link za preuzimanje obrasca) pri čemu ćemo Vam Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Naši operateri kontaktirat će Vas u najkraćem mogućem roku ukoliko ste odabrali opciju zamjene robe za druge artikle ili ukoliko svoju narudžbu želite samo djelomično stornirati.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora uz prethodno preuzimanje u posjed vraćene robe. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Molimo Vas da obratite pozornost na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Izjava o jednostranom raskidu Ugovora

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA na Internet stranicama Gladni psić j.d.o.o. – općenito:

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Gladni psić se prilikom prikupljanja osobnih podataka obvezuje poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih na zaštitu osobnih podataka.

Osobne podatke prvenstveno prikupljamo sukladno važećem zakonu i to kako bismo vam mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, uključiti vas u sudjelovanje u nagradnim igrama te obavijestiti pobjednika, odaslati publikacije, brošure i drugi promidžbeni materijal i odgovoriti na vaša pitanja ili savjete. Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupimo na našim web stranicama nikome izvan GLADNI PSIĆ j.d.o.o. bez vaše dozvole, osim u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, ; u slučajevima propisanih zakonom; u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka; u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu, i u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke.

Gladni psić j.d.o.o. ne sakuplja podatke maloljetnih osoba. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete bilo kakve Osobne Podatke o sebi, što uključuje Vaše ime, prezime, adresu prebivališta, broj telefona ili e-mail adresu. Prenošenje osobnih podataka od strane maloljetnika ne bi se smjelo odvijati bez odobrenja roditelja ili skrbnika. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na pobudu maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, Gladni psić j.d.o.o. izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta.

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Slanjem osobnih podataka Gladnom psiću ispitanik se ne odriče prava zajamčenih pozitivnim propisima Republike Hrvatske kojima se štite osobni podaci, a osobito prava zatražiti ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz naše zbirke ako su isti nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama pozitivnih propisa Republike Hrvatske.

Tajnost podataka

Gladni psić se obvezuje kako osobne podatke neće učiniti dostupnim trećim osobama, objavljivati, niti davati trećim osobama na korištenje bez prethodne suglasnosti korisnika na kojega se odnose osobni podaci.

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti.

Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (uključujući ali ne isključivo vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme

provedeno na stranicama i sl.) Gladni psić j.d.o.o. ima pravo koristiti u statističke svrhe radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja.

Svi djelatnici Gladnog psića j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Upitnici,promidžbene nagradne igre i ankete

Povremeno ćemo našim stranicama provoditi ankete i upitnike. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za Gladni psić j.d.o.o. potrebe. Ako na nekoj našoj stranici objavimo uzorak odgovora na anketu, takav uzorak ne sadržava osobne podatke.

Naše stranice često sadrže obavijesti o različitim igrama koje organiziramo. Za ona natjecanja i nagradne igre kojima omogućujemo elektronski pristup, koristit ćemo vaše osobne podatke samo u svrhe realiziranja nagradne igre (npr. za stupanje s vama u vezu u slučaju pobjede). Ne dijelimo te informacije ni s kim izvan Gladnog psića j.d.o.o. osim s dobavljačima koji nam pomažu u organiziranju igara i koji imaju zakonsku obvezu čuvanja tajnosti svih dostupnih podataka. Jednom kad igra završi, podaci koje ste nam dostavili brišu se nakon određenog vremenskog razdoblja.

Gladni psić j.d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Zaštita osobnih podataka na Internet stranicama Gladni psić j.d.o.o. – općenito

Kada koristite web stranicu www.gladnipsic.hr koja je on-line trgovina, Gladni psić j.d.o.o. kao voditelj obrade podataka obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s relevantnim propisima o zaštiti osobnih podataka. Ova Pravila zaštite osobnih podataka opisuju koje se vrste podataka obrađuju i u koje svrhe te Vaša prava vezana uz takvu obradu. Molimo Vas pažljivo pročitajte ova Pravila prije nastavka korištenja web stranice. Ako se ne slažete s njihovim odredbama, molimo Vas da ne koristite web stranicu.

Osobni podaci koje obrađujemo

Osobni podaci označavaju sve podatke koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrdit.

Osobne podatke prikupljamo sukladno važećim propisima i to kako bismo vam npr. mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, uključiti vas u sudjelovanje u nagradnim igrama te obavijestiti pobjednika, odaslati publikacije, brošure i drugi promidžbeni materijal ili odgovoriti na vaša pitanja, primjedbe i komentare.

Vaše osobne podatke obrađujemo samo na temelju vašeg dopuštenja, zakona ili radi ostvarenja legitimnog interesa Voditelja obrade, kao na primjer kada obrađujemo vaše podatke za potrebe izravnog marketinga radi oglašavanja naših proizvoda ili usluga, putem elektroničke ili drugih oblika komunikacije. U određenim slučajevima će prikupljanje vaših osobnih podataka biti nužno radi izvršenja ugovora između vas i on-line trgovine Gladni psić, na primjer prilikom kupovine proizvoda u našoj web trgovini, kako bismo vam mogli dostaviti proizvod na zatraženu adresu dostave i sl.

Osobni podaci koje obrađujemo su

 1. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za otvaranje korisničkog računa na web stranici
 2. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za naručivanje proizvoda u online trgovini odnosno njihovu isporuku/dostavu na zatraženu adresu
 3. Podaci o kupnji putem online trgovine, npr. kupljeni proizvodi, iznos računa, odabrani način plaćanja, učestalost kupnje
 4. Podaci iz korespondencije korisnika s Voditeljem obrade (uključujući njihov sadržaj)

Putem ove web stranice možemo Vam ponuditi mogućnost komuniciranja i poveznica sa sadržajem društvenih mreža (npr. Facebook). Ako odlučite upotrebljavati svoj profil s društvenih mreža, imajte na umu da društvena mreža, ovisno o postavkama Vašeg profila na društvenoj mreži, može s nama podijeliti neke informacije o Vašem profilu.

Gladni psić j.d.o.o. ne prikuplja ne koristi osobne podatke maloljetnih osoba (u okviru razumnih granica ukoliko nam je moguće spoznati dob korisnika), osim uz izričitu suglasnost roditelja ili staratelja. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail ili druge podatke koji bi Vas mogli pomoći identificirati), jer ćemo obradu takve komunikacije morati odbiti. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na zahtjev maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, Gladni psić izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta.

Svrha obrade osobnih podataka

Gladni psić j.d.o.o. obrađuje sljedeće podatke u svrhu:

 1. Otvaranje korisničkih profila na web stranici i/ili članskih profila
 2. Obrada narudžbi putem online trgovine i isporuka/dostava naručenih proizvoda na adresu koju je korisnik naznačio
 3. Pružanje različitih pogodnosti članovima
 4. Prijenos komercijalnih komunikacija putem elektroničke pošte, mobilne telefonije ili tradicionalnom poštom odnosno kurirskom dostavom (u limitima Vaše suglasnosti)
 5. Sudjelovanje u anketama, upitnicima i nagradnim natječajima organiziranim od strane Gladnog psića
 6. Pružanje odgovora na pitanja koja nam postavite ili na Vaše savjete, komentare, prigovore i sl.
 7. Izrada različitih izvještaja – statistika o načinu korištenja web stranice i usluga koje nudi
 8. Rješavanje svih sporova ili pritužbi koji se odnose na ili proizlaze iz aktivnosti online trgovine Gladni psić

Komuniciranje podataka prema trećima

Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupljamo na našim web stranicama nikome izvan Gladnog psića bez Vašeg dopuštenja, osim:

 1. u slučajevima propisanim zakonom i kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
 2. u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka
 3. u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu
 4. u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke
 5. u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite naših legitimnih interesa

Vaše osobne podatke ćemo čuvati samo tijekom vremena koje je nužno radi ostvarenja ranije navedenih svrha obrade.

Gladni psić može neke ili sve Vaše osobne podatke otkriti sljedećim primateljima, na način kako je dalje navedeno:

 1. Osobama ovlaštenim za obradu osobnih podataka u ime i za račun Gladnog psića, odnosno suradnicima ili dobavljačima neophodnim za pružanje i održavanje usluga koje se pružaju putem ovih web stranica (npr. pružatelji usluga izrade i održavanja web stranica, pružatelji usluge dostave naručenih proizvoda ili promotivnih materijala, dobavljači u pripremi marketinških kampanja i sl., suradnici ili pružatelji usluga koji najbolje mogu odgovoriti na Vaša pitanja i sl.).
 2. Pravnom sljedniku ili sljednicima, u slučaju statusnih promjena uslijed podjele, pripajanja, restrukturiranja ili drugog prijenosa kontrole u društvu.
 3. Drugim primateljima kojima je Gladni psić ovlašten ili obavezan otkriti osobne podatke pojedinaca na temelju važećih propisa.

Slanje poruka putem e-pošte

Kada nam pošaljete elektronsku poštu (putem e-mail poruke s pitanjem, komentarom, prigovorom, savjetom ili sl., ili putem obrasca za kontakt na web stranici) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, upotrijebit ćemo te podatke u svrhu ispunjenja Vašeg zahtjeva. Možda ćemo Vaš e-mail kao i poruku/zahtjev koji ste nam uputili poslati drugim suradnicima ili dobavljačima koji će moći najbolje odgovoriti na Vaše pitanje.

Svi djelatnici i poslovni partneri Gladnog psića odgovorni su za poštivanje Pravila zaštite osobnih podataka.

Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Upitnici, promidžbene nagradne igre i ankete

Povremeno na našim stranicama provodimo ankete i upitnike. Tako prikupljeni podaci koriste se isključivo za potrebe Gladnog psića. Ako na našim stranicama ili s nama povezanim društvenim mrežama objavimo rezultate anketa, oni će biti isključivo zbirni i neće sadržavati nikakve osobne podatke.

Naše stranice često sadrže obavijesti o različitim nagradnim igrama koje organiziramo. Možemo objaviti određene osobne podatke (npr. ime, prezime i vrijednost nagrade) kako bismo ispunili zakonske obveze ili kako bismo osigurali transparentnost naših natjecanja.

Gladni psić ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Prava ispitanika

Davanje dopuštenja za obradu osobnih podataka nije obvezno, ali odbijanje davanja dozvole na obradu podataka kako je iznad navedeno, može korisniku onemogućiti korištenje svih ili nekih sadržaja koje nudi web stranica, ili onemogućiti dobivanje informacija o proizvodima/uslugama u ponudi Gladnog psića.

Slanjem osobnih podataka Gladnom psiću ispitanik se ne odriče prava zajamčenih pozitivnim propisima Republike Hrvatske kojima se štite osobni podaci, a osobito prava zatražiti ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz zbirke ako su isti nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama pozitivnih propisa Republike Hrvatske.

U mjeri u kojoj se obrada Vaših osobnih podataka temelji isključivo na Vašem dopuštenju, imate niz prava, uključujući:

 1. korisnici čiji se podaci obrađuju imaju pravo o tome dobiti potvrdu kao i pristup osobnim podacima koji se na njih odnose i informacijama o svrsi obrade, kategorijama osobnih podataka, primateljima podataka, razdoblju za koje će podaci biti pohranjeni te drugim pravima.
 2. korisnici imaju pravo zatražiti izmjenu netočnih osobnih podataka ili nadopunu nepotpunih podataka.
 3. u određenim okolnostima, korisnici imaju pravo na brisanje osobnih podatka koji se na njih odnose.
 4. Korisnici u svakom trenutku imaju pravo povući ranije danu privolu za obradu osobnih podataka.
 5. Također, u određenim okolnostima, korisnici imajupravo na ulaganje prigovora na obradu, na ograničenje obrade te na prenosivost osobnih podataka.
 6. ukoliko smatrate da su Vaša prava povrijeđena, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Ovisno o zahtjevu korisnika/ispitanika, Gladni psić se obvezuje:

 1. Potvrditi korisniku da li obrađuje ili ne obrađuje osobne podatke koji se odnose na tog korisnika/ispitanika
 2. Ispraviti ili izbrisati, bez naknade i bez odgađanja, osobne podatke koji se odnose na korisnika/ispitanika
 3. Ograničiti ili prestati s obradom osobnih podataka korisnika/ispitanika

Kontakt:

Za sva pitanja vezana uz zaštitu Vaših osobnih podataka, kao i radi ostvarenja ranije navedenih prava i zahtjeva, možete se obratiti slanjem email poruke na info@gladnipsic.hr ili poštom na adresu našeg sjedišta Vladimira Varićaka 10, 10 010 Zagreb.

Gladni psić ne odgovara na anonimne zahtjeve.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada ili je ustupljeno Gladnom psiću, a u vlasništvu je trećih osoba. Gladni psić također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije.

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim web stranicama isključivo su vlasništvo Gladnog psića. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na web stranicama pripada Gladnom psiću. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Gladnog psić weba nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih web stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Definirano dopuštenje i naćin korištenja ovih web stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim. Korištenjem materijala s web stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja i uvjeta.

Ova stranica koristi kolačiće: Google Analytics , Google Ads, Facebook pixel , Facebook audience Mailchimp .

Što su kolačići?
Kolačić je mala datoteka koja sadrži niz znakova koja se šalje na Vaše računalo kada posjetite web stranicu. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kada ponovno posjetite web stranicu, kolačić omogućava da stranica prepoznaje Vaš preglednik. Kolačići se u pravilu ne koriste za pohranjivanje osobnih podataka, ali se mogu koristiti za stjecanje uvida u korisničke sklonosti i druge podatke. Možete postaviti svoj preglednik da odbija sve kolačiće ili da Vas upozori kada se kolačić pošalje. Međutim, neke značajke web stranice ili usluge ne mogu ispravno funkcionirati bez kolačića pa preporučujemo da ih prihvaćate kako bi u potpunosti iskoristili mogućnosti naše web stranice.
Sve o kolačićima i kako ih isključiti možete pročitati na sljedećoj adresi :  https ://cookiesandyou.com/
Zaštita podataka i internetske stranice trećih osoba te društveni mediji
Internetska stranica može sadržavati hiperveze do i od internetskih stranica trećih osoba. Ako pritisnete hipervezu neke od tih internetskih stranica, obratite pozornost na to da ne možemo preuzeti odgovornost niti jamčiti za vanjske sadržaje ili uvjete zaštite podataka. Molimo vas da provjerite važeće uvjete zaštite podataka prije nego što na tim internetskim stranicama ostavite svoje osobne podatke.